INFO

STRIJTHAGEN BOARDING SOCCER EXPERIENCE

Vijftien jaar geleden ontstond door een unieke samenwerking tussen Lipton Ice Tea en de voetbalvereniging Schaesberg de Strijthagen Boarding Soccer Experience. Een indoor voetbalevenement, met rondom het speelveld een boarding. Door deze boarding krijgt het spel een extra dimensie.

Spannende wedstrijden in een hoog tempo, schitterende voetbalacties, spectaculaire doelpunten en een bal welke bijna gedurende de gehele wedstrijd blijft rollen zijn de ingrediƫnten die dit Boarding Soccer Event zo bijzonder maken.

Van donderdag 27 december 2018 tot en met maandag 31 december 2018 vindt dit voetbalevenement voor de 16e keer plaats in de Sport- en Evenementenhal Strijthagen in Landgraaf.

Over de Boarding Soccer


De Strijthagen Boarding Soccer Experience heeft in de loop van de jaren een vaste plaats in vele voetbalharten veroverd. Dit verfrissende, bruisende en sprankelende voetbalevenement in de Sport- en Evenementenhal Strijthagen staat daarom ook in 2018 weer op het programma.

Een fantastisch voetbalevenement en een unieke mogelijkheid om de lange winterstop van uw teams op en sportieve wijze te doorbreken. Voor alle teams een kans bij uitstek om hun sportieve vaardigheden te tonen in een bijzondere sportieve omgeving. De Strijthagen Boarding Soccer Experience daagt iedereen uit om dit bijzondere event te beleven.

De deelnemende teams treffen op het sportcomplex Strijthagen aan de Hofstraat in Landgraaf een indoorspeelveld aan van 40 x 20 meter met grote doelen en rondom het speelveld een 1 meter hoge boarding. Ideale voorwaarden voor een supersnelle balcirculatie, want de boarding mag actief betrokken worden bij het spel. De twee grote zaalvoetbaldoelen (5 x 2 meter) nodigen daarbij doorlopend uit om te scoren. Een voetbalarena voor balkunstenaars met techniek en uithoudingsvermogen. Een ware voetbalsensatie, want dit Boarding Soccer Event biedt show en entertainment in een wervelend tempo.

Aan de 15e editie van dit evenement kunnen meer dan 200 teams deelnemen. Per dag wordt gespeeld in drie tijdsblokken van telkens vier en een half uur, waarbij per blok maximaal 10 teams in actie komen. Het ochtendblok (09.30-14.00 uur) en het middagblok (14.00-18.30 uur) staan in het algemeen open voor jeugdteams, JO17- jeugd t/m JO7 -jeugd en MO19/MO15. In het avondblok (18.30-23.00 uur) komen de senioren (KNVB verenigingen heren, veteranen, bedrijfsteams, recreanten) in actie. Ieder team mag maximaal bestaan uit een tiental spelers/speelsters waarvan er vijf daadwerkelijk in actie mogen komen (4 veldspelers/speelsters en 1 doelman/doelvrouw). Bij de JO13-, JO11-, JO9- en JO7-jeugd mogen er 6 spelers meedoen, 5 veldspelers/veldspeelsters en 1 doelman/doelvrouw. Doorlopend wisselen is natuurlijk toegestaan.

SCHRIJF JE NU IN!Inschrijven voor de 15e editie van de Strijthagen Boarding Soccer Experience kan heel eenvoudig middels ons digitaal inschrijfformulier.

INSCHRIJVEN